top of page

In de week van  15 februari heeft de omproep L! een 80's week.

Dit was de aanleiding om op Facebook mijn profiel foto aante passen.

Ook bedacht ik mij om de  Miniplayckshow van 1986 te uplaoden.

(zie hiernaast).

met als resultaat dat L1 Radiomaker Tim Op Het Broek, mij vroeg voor een interview. Daarnaast had hij een verrassing geregeld. hij had niemand minder dan Henny Huisman aan de lijn.
hoe dit verhaal ging ...

klik op de onderstaande link  en luiste nog eens na

 

HENNY EN ROY op L1 Radio bij Tim en Dennis     

Op vrijdag 22 januari 2016 was het dan zover.

Een geweldige ervaring voor Andy en Roy ze stonden voor eerst samen in de Finale van het LVK. dit heeft hun geen windeieren gelegd, want diverse grote limburgse podia mochten zij optreden. en voor 2017.... Zij gaan Verder.......

Na het ‘Vastelaovesmaedsje’ van het Vastelaovesseizoen van 2015, hebben Andy Croonenberg en Roy Willems besloten om het niet bij deze eenmalige samenwerking te ...houden. Het enthousiasme dat ze onderling hebben, brengen ze op het podium over naar het publiek. Daardoor is dit duo niet zomaar een duo, maar één waar Limburg zeker op zit te wachten, namelijk; jong, dynamisch en met een goede doses humor!
De nieuwe titel ’Veer gaon wiejer’ is dan misschien wel op het eerste oog of gehoor biografisch, maar in dit geval gaat het nummer over het feit dat Andy en Roy volop moeten meelopen in de polonaise, terwijl ze er het liefste tussenuit knijpen. De regels uit de tekst die ook deze keer weer uit de pen van Quinn Warmerdam komen, zeggen dan ook niet voor niets dat ze liever met de microfoon op de bühne staan omdat ze dan niet mee hoeven in de polonaise. Maar of dit ook gaat lukken? Uiteraard is dit nummer met een dikke vette knipoog geschreven voor deze echte vastelaovesliefhebbers, want de door Quinn bedachte melodielijn zorgt ervoor dat het publiek geen seconde stil kan blijven staan. Hoe dan ook een geweldig vastelaovesnummer van dit gezellige duo. Limburg….geniet van Andy en Roy met ‘Veer Gaon Wiejer’.

De zomer van 2015 wordt een hele mooie zomer…. En zeer zeker met de nieuwe single “Ozze waereld” van Roy Willems in het vooruitzicht. 
Roy blijft op zijn nieuwe opname weer trouw aan ritme en romantiek en is er weer in geslaagd een parel van een hit op te nemen. Een opzwepend liedje met een serieuze boodschap: Gun je kinderen het beste en spaar daarom onze wereld. 
Volgens ons is “Ozze waereld” het zoveelste schot in de roos van Roy!

Samen met dochter Fenna zingen

i,n het SBS6 programma

"We Are Family" het Lied 'Echte Vrienden

 

een unieke ervaring! 
uitzend datum 2 mei 2015

bottom of page